Senior string band brengt nieuwe cd uit "America in Songs"

Na een aantal maanden ploeteren in de studio te Maasdijk, is het dan eindelijk zo ver: onze eerste cd is er. Het bijzondere van deze productie is dat we het (bijna) helemaal op eigen kracht hebben gedaan.
Werd er in het verleden voor solo's en zang vaak de hulp ingeroepen van gastmuzikanten, is er deze keer gekozen voor een hele andere opzet. We besloten om alles zelf te doen, wat inhoud dat we alle solo's zelf zouden spelen met de instrumenten die we op het podium ook gebruiken. Ook de tweede stem en met een beetje mazzel een derde stem zouden we zelf gaan verzorgen.
Slechts voor een klein aantal nummers hebben we de ondersteuning van Ruud van de Meeberg gekregen. Hij maakte met zijn percussie het muzikale sausje net wat beter en dus completer.
Vooral de zangpartijen waren een uitdaging. De zang van Wim behoeft geen betoog, maar bij Ralph en Paul lag dat toch net wat gevoeliger. Echter, het resultaat mag er zijn. Ook instrumentaal is alles goed uit de verf gekomen. Wat betreft de opnames en eindmix hebben Wim en Wouter (Pols) een fantastische produktie afgeleverd. Kortom, het is een cd geworden waar we trots op kunnen zijn.
Met de keuze van de nummers die op deze cd staan, krijgt de luisteraar een goed beeld van het programma dat wij op de buhne life brengen. (Kijk voor de inhoud van ons programma elders op deze website)
De cd is voor €10,00 (incl. verzendkosten) te verkrijgen bij onze optredens of via het gastenboek.
Gepost op 26-05-2014
Web design and development by Sjors van Dongen © 2019 Senior String Band Login