Gastenboek

Wilma Marijs
Om 17:48:06 op 03-01-2015
Hallo Mannen, Heb net jullie site zitten bekijken ,na dat ik een antwoord op mijn vraagje kreeg van Ralph. Ziet er prachtig uit,heel verzorgd!!. Kees en Ik denken nog vaak terug aan het optreden van Calyx wat jullie een aantal jaren geleden bij ons verzorgden in Oost Souburg(Zeeland)op uitnodiging van ons,! Dat was met de history of country music. En het zaaltje was toen helemaal uitverkocht,en alle bezoekers hebben enorm genoten,. Later spraken veel mensen ons daar over aan! Kees en Ik hopen dat we jullie nogmaals kunnen gaan boeken voor een country middag of avond. Maar als het zover is horen jullie daar van!! Lieve warme groetjes van Wilma & Kees Marijs en voor jullie de allerbeste muzikale wensen !!
Ton Hannewijk
Om 12:01:38 op 16-10-2014
Heb zojuist 10 euro overgemaakt,voor jullie nieuwe cd, Mijn adres is, Ton Hannewijk Buitenhove 153 4337hg Middelburg Bij voorbaat dank,en veel succes!
Ton Hannewijk
Om 19:14:40 op 29-09-2014
Graag wil ik jullie nieuwe cd ontvangen "america in Song" Ik heb destijds jullie uitvoering in het Arsenaal theater in vlissingen mee mogen maken,toen was thekla er nog bij,schitterend vond ik het,met een dames stem erbij,was het voor mij het heerlijke sausje. Maar deze cd wil ik ook graag horen, Groet, Ton
Ger en Rina
Om 13:03:57 op 18-04-2014
Wat hebben wij een ontzettend leuke (en leerzame) middag gehad gisteren in Hoogvliet waar jullie optraden en wij niet alleen want iedereen om ons was enthousiast over de show die jullie gaven. De geschiedenis van America was ons bekend maar met de praatjes, foto's en bij de tijd behorende muziek ging het nog meer leven. Vooral de teksten die op de achtergrond geprojecteerd werden van de songs die jullie zongen zijn een succes want de hele zaal zong mee. Kortom een prima middag gehad en we verheugen ons al om jullie nog eens te zien optreden.
Veronica
Om 16:44:37 op 31-05-2013
Hoi Ralph, Wat leuk een nieuwe formatie.Laat eens weten wanneer er in mijn buurt een optreden is. Groetjes Veronica
Web design and development by Sjors van Dongen © 2024 Senior String Band Login